Bästa Fildelning-programvaran För PC: Kopiera Filer Online

  • Home
  • Business
  • Bästa Fildelning-programvaran För PC: Kopiera Filer Online

Att överföra datafiler från en dator till en annan via Internet är bäst att utföras genom särskiljande applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilken vanligtvis programvara to decide on för Peer to peer.

Det enklaste sättet att överföra filer från dator till en annan är med hjälp av särskilda program. Fildelning software is vanligtvis https://sv.dataroom-providers.org/ cloud lagring där du laddar upp din filer och efter det tillåt andra användare att ladda ner dem. Här är några av de mest omtyckta programmen (vissa kan laddas ner och några arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

Tack vare smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har fick av med kablar, tjocka kataloger med filer och box with photos. Det är bra när allt du behöver är hålls in en säker plats och samtidigt till hands ~ och detta är definitivt inte en önskemål, utan en verklig möjlighet.

Det finns gratis moln erbjudanden online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Så du kommer att ha användning av dem av alla utrustning, kunna prata om dokument med två klick, och work with kollegor på en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud kan beskrivas som säker moln tjänst där du kan lagra och främja filer. I gratis typ har du 10 GB av remembrance tillgängligt, och i betalda variationer upp till 2 TB. Dessutom , finns det avgifter för kära – ca. 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

HUGE

MEGA kan vara en pålitlig tjänster för att bevara information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela dokument, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln förvaringsutrymme där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Nedan är det användbart att} dela relates to giltighet eller i seite an seite att fokusera på de allmänna filerna, skydda dem, och underhålla dem med avseende på en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en cloud lagrings product på Googles plattform. Det är faktiskt lämpligt för personligt bruk och : det tillhandahåller användare med länkar, samarbete, redigering och data showing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagring för hem och företag. Retain filer och foton i molnet därav är de alltid nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med an added nivå av korrekt skydd för papper eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är definitivt Apples cloud lagring som ger dig tillträde till dina media filer, foton och dokument från någon sorts enhet som helst. Molnet låter dig använda bundled applikationer, store och restore lösenord kommer från alla produkt.

Låda

Paket – något där du kan återförsäljare dokument, bilder, videor, och så vidare Applikationen är tillgänglig på alla enheter, data är vanligtvis lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering från-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är en webb lagring och samarbete programvara tillgängligt på any enhet. Med vdr det är enkelt att dela dokument, visa, ändra dem när som helst och ladda ner hundratals filer på en gång.

Slutresultat

Fildelning Program kan användas out of right from vilken enhet som helst} , så de required filerna är bekväma att “få” eller ge – the main thing är att få tillgång till internet.

File lagring företag är bekvämt för personligt bruk use och business. Du kan ladda upp ett organisera av maka och barn foton, personliga dokument, och i många fall shopping e-postlistor. Och de kommer att hjälpa entreprenörer spara dyra värdar, optimera ansträngningen ett fjärr team och besitta pris data till kunder.

 

Leave A Comment